AWS error "previous report generated more results"

Modified on Mon, 27 Feb 2023 at 10:37 AM

Deze error onstaat wanneer er in het partnercenter door AWS een rapport wordt geupload wat minder regels bevat dan het rapport van de dag ervoor. Dit zijn ook de getallen die je ziet in de error. Het rapport van de 25e genereerde 1070 lijnen, terwijl het rapport van de 26e maar 1026 lijnen genereert. AWS gebruikt zelf geen keys voor hun line items (en kan ze dus ook uploaden op een andere plek in het bestand), dus deze genereren wij voor ze door de lijnen te tellen in de connector. Het nummer wat wij dan geven aan het item wordt de volgende dag overschreven door het nieuwe item met hetzelfde nummer.

Dit gaat altijd goed zolang de connector maar meer items heeft in het nieuwe rapport, gezien dan alles overschreven wordt en er een beetje extra is. Zodra het nieuwe rapport minder items heeft, wordt echter niet alles meer overschreven dus dan kan je incorrecte data krijgen. Normaal gesproken kan je wachten en zal het rapport over de maand heen wel weer meer items krijgen dan al eerder gezien zijn, waardoor alles weer netjes overschreven wordt. Gezien we echter aan het einde van de maand zitten, raad ik aan om wel handmatige aanpassingen te doen. 

Het nummer wat in de error staat heb je nodig om te vinden om wel account het gaat. Het nummer is opgebouwd uit drie stukjes, de datum, het nummer van het "main account", en het nummer van het account wat het verbruik heeft gegenereerd. (202302-868971497064-820549084901)
1. Kopieer dit nummer.
2. Ga naar de Purchases pagina.
3. Klik op "Advanced" 
4. Plak dit nummer in de "Purchase Reference".
5. Klik op zoeken, je krijgt nu alle purchases van dit account.
6. Controleer of dit de purchases zijn die je verwacht.
7. Verwijder alle purchases door in de blauwe balk van de tabel op het vinkje te klikken en daarna op het vuilnisbakje.

Dit zorgt dat het volgende rapport hoe dan ook geen error oplevert, gezien hij geen purchases meer ziet van een vorig rapport. Het rapport zal dan als normaal in zijn geheel worden ingeladen. 

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article